Huizen heeft selectie voor tweede Hoofdklasse-seizoen compleet

De dames van Huizen, die zich het afgelopen seizoen in hun eerste seizoen in de Hoofdklasse wisten te handhaven, hebben de selectie rond voor het komende jaar. Vijf nieuwe namen pronken op de spelerslijst van coach Boaz Janssen.

In een persbericht laat de club nadrukkelijk weten weinig te veranderen aan de selectie, ondanks het vertrek van een aantal spelers. Zo vertrok strafcornerspecialist Gitte Michels naar Hurley en namen Lara Kok, Edmee Peijster en Loulou van de Kasteele afscheid van het tophockey. Het afgelopen seizoen was het eerste jaar op het hoogste niveau in de clubhistorie voor Huizen, waarbij de ploeg zich met de hakken over de sloot wist te handhaven: de promovendus eindigde op de tiende plaats en klopte HGC in de play-outs.

Met vijf nieuwe namen gaat de ploeg van Janssen voor het tweede jaar op rij op jacht naar handhaving in de Hoofdklasse. De meest bekende aanwinst is Anne van Erp, die na een aantal jaar de overstap maakt van Groningen. Daarnaast haalt de club uit Huizen met Tamara Gruter iemand binnen die in het verleden met Bloemendaal in de Hoofdklasse speelde. Voor de rest maken Annabel Weers, Carolien Regtuijt (beiden Kampong) en Daphne Koolhaas (Hurley) de overstap van de A1 naar de senioren.

Bekijk het transferoverzicht van de Hoofdklasse Dames


Wat vind jij? Praat mee...