Jeroen Visser volgt Teun de Nooijer op bij Bloemendaal

Jeroen Visser volgt Teun de Nooijer aan het einde van het seizoen op als hoofdcoach van Bloemendaal Dames 1. Visser is de afgelopen zes jaar actief geweest als trainer/coach van Terriërs Dames 1. De Nooijer en zijn assistent André Morees hadden eerder aangegeven na dit seizoen te stoppen bij Bloemendaal.

Visser is een oude bekende bij Bloemendaal. Hij was eerder betrokken bij Heren 2, Dames 1 en Heren 1. In het seizoen 2001/2002 was hij verbonden aan Dames 1 toen dat team promoveerde naar de Hoofdklasse.

Bijzonder

Jeroen Visser zegt het ‘heel bijzonder’ te vinden om terug te keren op het Kopje. ‘Bloemendaal is een van de mooiste clubs van ons land. Het is een familieclub die topsport omarmt. De club heeft een duidelijke ambitie die mij zeer aanspreekt: steeds een stapje hoger. Ik wil graag met deze jonge groep een stap omhoog maken. Met het talent in de groep, vanuit de jeugd en regio kunnen we de komende jaren verder werken om een stabiele hoofdklasser te worden. Het is mijn ambitie een sterk en hecht team te bouwen dat met elkaar deze doelstellingen de komende jaren gaat bereiken.’

Gedreven

Bloemendaal-bestuurslid Pepijn Post: ‘Jeroen is een empathische en gedreven coach met een actuele en brede kijk op het hedendaagse hockey. Wij vinden hem de ideale persoon om de komende jaren leiding te geven aan ons talentvolle eerste damesteam. Bloemendaal is ambitieus. Dames 1 speelt nu al vijf seizoenen in de Hoofdklasse en was vorig jaar winnaar van de Gold Cup. Nu hebben we de uitdaging om een stap te zetten naar de middenmoot van de Hoofdklasse. Dat is een lange termijn pad, waarbij met vallen en opstaan een steeds beter team wordt ontwikkeld. Met Teun en André hebben we de afgelopen drie seizoenen goede stappen gezet, met Jeroen kijken we uit naar de volgende fase.’


5 Reacties

 1. asjemenou

  Mooi dat spelers en coaches terugkomen bij een club. De korte termijn resultaten bepalen in dit geval de houdbaarheid van de coach want het afbreukrisico is groot . Verschil Terries en Bloemendaal lijkt mij wel heel groot. Veel succes !

  1. jappiekrekel

   eens das mooi en veelzeggend over de cultuur en sfeer op een club

 2. papi1234

  Dat gaat niks worden

  1. jappiekrekel

   Klinkt als een wrang persoon die t niet gehaald heeft.

 3. rudi wortmann

  dit begrijp ik niet helemaal; "Dames 1 speelt nu al vijf seizoenen in de Hoofdklasse en was vorig jaar winnaar van de Gold Cup. Nu hebben we de uitdaging om een stap te zetten naar de middenmoot van de Hoofdklasse. Dat is een lange termijn pad, waarbij met vallen en opstaan een steeds beter team wordt ontwikkeld.” Dus in die 5 jaar hebben ze steeds om lijfsbehoud gespeeld? Uit ervaring weten we dat, maar dat was toch geen doelstelling? getuigen de woorden: "Nu hebben we de uitdaging om een stap te zetten naar de middenmoot van de Hoofdklasse. “ laat de nieuwe coach weten dat men nu eindelijk aan de middenmoot gaat denken, dus voorheen niet?


Wat vind jij? Praat mee...