Jimena Cedrés tweede Argentijnse versterking Oranje-Rood

Na de komst van Maria Granatto haalt Oranje-Rood met María Jimena Cedrés Lobbosco een tweede international uit Argentinië binnen. Jimena Cedrés komt over van overgangsklasser Rotterdam. Zij volgt haar vriend Lucas Martínez Ruiz naar Eindhoven.

Volgens het Eindhovens Dagblad tekent zij voor twee jaar bij Oranje-Rood, dat dit seizoen op de vierde plaats eindigde in de Hoofdklasse. De afgelopen twee seizoenen speelde Jimena Cedrés in Rotterdam, dat dit seizoen promotie naar de Hoofdklasse misliep via play-outs. Na de laatste wedstrijd was de verwachting dat zij zou bijtekenen in de Maasstad, maar zij sprak kleine twijfel uit over haar toekomst bij Rotterdam. Mede vanwege het feit dat haar vriend Martínez Ruiz de overstap maakte van HGC naar Oranje-Rood.

Voor Oranje-Rood is dit de derde aanwinst voor volgend seizoen. Eerder maakte de Eindhovens club melding van de komst van de Argentijnse international Maria Granatto en Nijmegen-keepster Saskia van Duivenboden. Tina Bachman, die binnenkort haar eerste seizoen als coach van Oranje-Rood begint, zag daarbij wel Larissa Meijer, Babette van der Velden en Sophie van Nieuwamerongen afscheid nemen van het tophockey.

Bekijk het transferoverzicht van de Hoofdklasse Dames


1 Reactie

  1. ruud-stork

    Dit gaat een enorm gemis worden bij Rotterdam, helaas. De paar wedstrijden dat ik haar heb zien spelen was zij de motor van het team. Veel succes Jimena bij je nieuwe club!


Wat vind jij? Praat mee...