Matla en Brinkman te gast in hockeyprogramma Eyecons

Frederique Matla (Den Bosch) en Thierry Brinkman (Bloemendaal) zijn te gast tijdens de laatste editie van dit seizoen van het hockeypraatprogramma van Eyecons. In de 25 minuten durende uitzending wordt teruggeblikt op de afgelopen playoff-finales. Het programma wordt gepresenteerd door John van Vliet en Daan van Leeuwen. 

Veel kijkplezier!


2 Reacties

  1. adrievandeparel

    Frederique en Thierry beiden SUPERTOPPERS. Frederique nu al voor de 3e (eigenlijk 4 maar vorig seizoen telt niet mee) keer beste speelster en topscoorder van de Hoofdklasse. Thierry speelt al jarenlang goed en heeft intussen de allerbeste shootout van Nederland (supergoed) en scoort veel, zekerheid voor Tokio, SUCCES ! In 2014 heb ik nog gezegd dat Thierry nog ruim beloond zal worden toen Nederland<21 (Jong Oranje dankzij hem Europees Kampioen werd, waar ik bij was in Brussel ,(Jong Oranje Dames werden ook Europees Kampioen) HCDENBOSCH DAMES is de verdiende Kampioen van Nederland ! Heeft dit seizoen 4 van de 5 wedstrijden van Amsterdam gewonnen en heeft in de wedstrijden van de competitie en de playoffs een veel beter doelsaldo dan Amsterdam : +27. Veel meer gescoord (79-6 en 9-1 = 88-7) dan Amsterdam (66-13 en 4-3 = 70-16) en veel minder goals tegen. Conclusie : HCDENBOSCH is ook de terechte Kampioen. Ik hoop dat de DAMES & HEREN van NEDERLAND beiden Olympisch Kampioen worden. DAMES worden het als ze de topvorm houden en iedereen topfit. De HEREN hebben veel meer concurrentie maar iedereen in topvorm en topfit & geluk dan kan dat ook net zoals in '96 en 2000 , nu zou de 3e keer Olympisch Kampioen zijn. De DAMES zijn al 3x Olympisch Kampioen , '84 in Los Angeles, 2008 i Peking en 2012 in Londen, nu in Tokio dus de 4e keer , Finale winnen van Argentinië waar van gewonnen is en weer gewonnen kan worden, SUCCES !

  2. RobV

    Leuk interview met Matla, maar of het nu echt een nachtelijk visioen van Raoul Ehren was dat die bal er zo in zou gaan en/of dat hij het ook bewust zo had geregeld dat Amsterdam in de eerste helft een stevig overwicht zou krijgen (iets wat Raoul in een eerder artikel beweerde), dat hoeft voor mij niet per se en daarmee doe je de tegenstander ook te kort.


Wat vind jij? Praat mee...