NOS bij Oranje-Rood, Ziggo zendt live Huizen – Laren uit

In de spannende slotfase van de Hoofdklasse-competities zijn er dit weekend volop (live)beelden van tophockey op televisie én hockey.nl te zien. De NOS is zondag bij de topper in de Hoofdklasse Heren tussen Oranje-Rood en Bloemendaal. In de Hoofdklasse Dames is de wedstrijd Huizen tegen Laren live te bekijken via Ziggo Sport.

Het duel tussen Oranje-Rood en Bloemendaal belooft zondag een spannend te worden. Oranje-Rood is met Rotterdam verwikkeld in de strijd om het laatste playoff-ticket, Bloemendaal pakte vorige week de koppositie in de Hoofdklasse Heren en wil concurrent Kampong graag voorblijven. Het duel tussen Oranje-Rood en Bloemendaal is zondagavond vanaf 18.00 uur in samenvatting te zien bij Studio Sport.

Kim Lammers is analist bij Ziggo Sport

De hockeyliefhebber kan al tijdens de lunch genieten van live hockey. Ziggo zendt vanaf 12.30 uur live het thuisduel uit van Huizen tegen Laren. Huizen is verwikkeld in een spannende degradatiestrijd met Nijmegen, Groningen en Bloemendaal. Laren heeft de punten hard nodig om zicht te houden op een plek in de play-offs. Kim Lammers, oud-international en assistent-coach bij Huizen, treedt bij het duel op als analist. John van Vliet is de presentator.

Alle samenvattingen van de Hoofdklasse-duels zijn zondagavond vanaf 19.15 uur weer te zien in het programma Hoofdklasse Hockey bij Ziggo Sport. De herhalingen van het samenvattingenprogramma zijn op:

  • Zondag op maandag: 23.40-00.10 uur
  • Maandag: 16.50-17.10 uur
  • Maandag op dinsdag: 23.55-00.25 uur

Vier dagen lang actueel Hoofdklasse hockey op hockey.nl

Door de inhaalwedstrijden en een extra speelronde in de hoofdklassen is er vier dagen lang volop actueel tophockey op hockey.nl. Vanavond staat het duel tussen SCHC en Laren uit de Hoofdklasse Dames op het programma. Onze verslaggever is aanwezig om donderdagavond verslag te doen van dit treffen op hockey.nl. Vrijdagavond is er ook een wedstrijd in de Hoofdklasse Dames: Den Bosch – hdm.

In de Hoofdklasse Heren is vrijdag een volledig programma. Hockey.nl is aanwezig bij het duel SCHC tegen Tilburg. Van alle andere wedstrijden vind je een overzicht en de statistieken. Via de hockey.nl-app kun je door middel van nieuwe pushberichten ook live de wedstrijden uit de Hoofdklasse volgen.

De samenvattingen van alle wedstrijden van donderdag en vrijdag zijn zaterdagavond vanaf 18.00 uur te bekijken op hockey.nl en het YouTube-kanaal van hockey.nl.

Zondag is een compleet programma in de Hoofdklasse en zijn we als hockey.nl aanwezig bij:

  • Oranje-Rood – Bloemendaal (H)
  • Rotterdam – Kampong (H)
  • Almere – HGC (H)
  • Oranje-Rood – Kampong (D)

Hockey.nl zondag ook bij spannende Overgangsklasse

In de Overgangsklasse is het ook spannend. Daarom doen we zondag verslag van:

  • Push – Qui Vive (H)
  • Almere – Rotterdam (D)

 


Wat vind jij? Praat mee...