NOS en Ziggo beide bij dames-topper Amsterdam – Den Bosch

De topper bij de dames tussen Amsterdam en Den Bosch kan zondag rekenen op veel media-belangstelling. Ziggo zendt het duel vanaf 12.15 uur live uit, terwijl de NOS de wedstrijd in samenvatting uitzendt in de Studio Sport-uitzending van 18.00 uur. Je kunt de wedstrijd ook volgen via de live updates op hockey.nl.

De samenvattingen van de Hoofdklasse-wedstrijden worden zondag om 23.40 uur uitgezonden. In verband met de Formule I Grand Prix in Bahrein vervalt de uitzending van Hoofdklasse Hockey om 19.15 uur. De live-uitzending van Ziggo vanuit het Wagener stadion begint zondagmiddag om 12.10 uur. De presentatie is in handen van John van Vliet, de analyse wordt verzorgd door voormalig Amsterdam-speelster Ellen Hoog.

De redactie van hockey.nl is ook bij de topper in de Hoofdklasse Dames aanwezig en doet live verslag via de app en de site. Na het duel tussen de dames staat ook het topduel bij de mannen op het programma: Amsterdam tegen landskampioen Kampong. Dat duel start om 14.45 uur en is ook op de voet te volgen via hockey.nl. We zijn zondag ook bij de degradatiekraker tussen Tilburg en hdm.
De samenvattingen van alle Hoofdklasse-duels zijn vanaf maandagavond 18.00 uur ook te bekijken op hockey.nl en ons YouTube-kanaal.

Extra speelronde Hoofdklasse Dames op hockey.nl

In de Hoofdklasse Dames wordt vrijdagavond (vanavond) een extra speelronde afgewerkt. Hockey.nl is dan ook aanwezig langs de velden. We zijn bij SCHC-Oranje-Rood en bij hdm-Laren. De wedstrijdverslagen staan vrijdagavond op hockey.nl. De samenvattingen van die wedstrijden plus alle interviews kun je zaterdag vanaf 18.00 uur zien op hockey.nl en ons YouTube-kanaal.


Wat vind jij? Praat mee...