NOS naar Rotterdam – HGC, Ziggo Sport vandaag bij dames Laren

Ook op de voorlaatste speelronde in de hoofdklassen is er online en op televisie weer volop hockey te bekijken. Ziggo Sport is vandaag live in de Hoofdklasse Dames bij Laren tegen SCHC. De NOS zendt een samenvatting uit van Rotterdam tegen HGC in de Tulp Hoofdklasse Heren. En hier op hockey.nl zijn alle duels te volgen via een livestream en via ons liveblog

In Laren strijdt de nummer laatst in de Hoofdklasse Dames misschien wel voor de laatste kans op klassebehoud tegen SCHC, dat zaterdag ook al speelde. In Bilthoven was Den Bosch toen met 2-3 te sterk. Omdat alle duels tegelijk beginnen, start de uitzending van Ziggo Sport om 12.20 uur en is de wedstrijd live te zien vanaf 12.30 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Ons liveblog van de Hoofdklasse Dames start om 12.00 uur en de livestreams van alle duels behalve Laren – SCHC om 12.30 uur.

Tulp Hoofdklasse Heren

Om 14.45 uur begint de subtopper tussen Rotterdam en HGC. De thuisploeg stelde donderdag in het met 1-6 gewonnen duel tegen Tilburg een plek in de play-offs veilig. De Haagse formatie verspeelde in de laatste wedstrijden zoveel punten dat het nog een hele toer wordt om mee te mogen doen aan het toetje van dit seizoen. Via de livestream op hockey.nl is deze wedstrijd live te zien. De NOS zendt later om de middag een samenvatting uit via NPO1, NOS.nl en de NOS-app.

Ons liveblog van de Hoofdklasse Heren start om 14.15 uur. De livestreams van alle duels om 14.45 uur.

JoaquĆ­n Menini (Rotterdam) tijdens HGC – Rotterdam dat in februari in 0-7 eindigde. Foto: Koen Suyk


6 Reacties

 1. charliejanssen

  Toch erg bijzonder dat Schc-den Bosch gisteren is gespeeld. Zeker als je kijkt dat laren nu tegen een team mag spelen die gisteren ook heeft gespeeld..

  1. Avdd

   Ik neem aan dat SCHC vol gas gaat om DB te ontlopen in de eerste ronde.

  2. Balophetdak

   Noem is een beter moment! Woensdag 28 april? Wat als die wedstrijd plots niet door kan gaan vanwege omstandigheden? Verplaatsen naar de week van de play-offs?

 2. RobV

  @Balophetdak En laten we wel wezen, Laren mag toch geen probleem voor SCHC zijn?

  1. Balophetdak

   Helemaal mee eens!

 3. hockey-g

  @Balophetdak, niet "Noem is een beter moment", maar "Noem eens een beter moment". En dan zou bijvoorbeeld donderdagavond al een optie zijn geweest.


Wat vind jij? Praat mee...