Pinoké versterkt zich met O’Flanagan, Lambers en Raaff

De jonge selectie van het gepromoveerde Pinoké is voor komend seizoen versterkt met een aantal ervaren speelsters. De hoofdklasser heeft liefst drie nieuwelingen aangetrokken: Anna O’Flanagan (Bloemendaal), Anouk Lambers (Amsterdam) en Pamela Raaff (Hurley).

De 27-jarige O’Flanagan speelde 163 interlands voor Ierland en maakte daarin 62 goals. Lambers (25) speelde de afgelopen jaren voor Amsterdam en Hurley en de 23-jarige Raaff komt over van Hurley.

Ervaring toegevoegd aan jonge selectie

‘Met het aantrekken van deze drie speelsters hebben we de spelersgroep nagenoeg rond. Maar belangrijker is dat we hiermee een forse portie kwaliteit en ervaring toevoegen aan de overwegend jonge selectie die afgelopen seizoen kampioen werd in de Overgangsklasse’, zegt bestuurslid tophockey Robert Buma in een persbericht.

Eerder legde Pinoké de Australische international Gabi Nance en de Nieuw-Zeelandse international Sam Charlton vast.

Bekijk het transferoverzicht van de Hoofdklasse Dames 


2 Reacties

  1. luchtisblauwgrasisgroen

    Wow, Pinoke heeft goede aankopen gedaan.. verbaast me dat Bloemendaal O'Flanagan niet vast heeft weten te houden. Pinoke zou zich met deze selectie zeker moeten kunnen hanteren.

  2. robvisser

    Pinoke is heel wat van plan, en waarom ook niet als je het je kunt veroorloven. O'Flanagan wilde kennelijk weer eens een nieuwe uitdaging, want ik denk dat Bloemendaal haar best wel had willen houden.


Wat vind jij? Praat mee...