Puntloos Push houdt droom op handhaving in Hoofdklasse in leven

BHV Push Dames 1 keerde dit seizoen na 9 jaar afwezigheid terug in de Hoofdklasse. Met vertrouwen op handhaving begon Push aan de competitie, maar na 13 duels bungelen de Bredanaars nog altijd puntloos onderaan de ranglijst. Met 8 punten achterstand op de nummer 11, Pinoké, is het hoog tijd voor een indrukwekkende inhaalrace.

Maar wat wordt hun strijdplan en, misschien nog wel belangrijker, hebben de staf en de dames van Push nog het vertrouwen dat ze het degradatiespook kunnen verslaan? Na afloop van het gewonnen oefenduel van dinsdagavond met Were Di (1-0) blikten Push-coach Stan Huijsmans en speelster Sabine Postma-Mol, de oud-international die zondag haar rentree maakt in het shirt van Push, uitgebreid vooruit op de naderende start van de 2e seizoenshelft.

Huijsmans: ‘We moeten nu de mouwen opstropen en er vol voor gaan. De eerste 3 duels tegen MOP, Oranje Zwart en Pinoké staan roodomcirkeld in mijn agenda. Daar moet het gebeuren en na die wedstrijden zal duidelijk zijn of er dit seizoen nog wat te halen valt voor ons’.

Kijk ook:


Wat vind jij? Praat mee...