SCHC – Bloemendaal live bij Ziggo, Oranje-Rood – Pinoké bij NOS

De NOS en Ziggo besteden zondag aandacht aan de start van de Hoofdklasse Dames. Ziggo zendt vanaf 12.15 uur live het duel uit tussen SCHC en Bloemendaal. De uitzending begint om 12.00 uur met een voorbeschouwing van analist Jacques Brinkman. De NOS is aanwezig bij het treffen tussen Oranje-Rood en Pinoké. Dat duel wordt later in de middag in samenvatting uitgezonden.

Zondagavond is er om 19.15 uur ook weer het samenvattingenprogramma Hoofdklasse Hockey op Ziggo-kanaal 14. Vorige week ging dat programma vanwege technische problemen niet door. Die problemen zijn verholpen, waardoor zondag in ruim een half uur alle samenvattingen en hoogtepunten van de Hoofdklasse-duels te zien zijn.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn op:

  • Zondag: 23.45-00.15 uur
  • Maandag: 10.00-10.30 uur
  • Maandag: 18.15-18.45 uur
  • Maandag: 23.59-00.30 uur

Hockey.nl bij vijf wedstrijden in de Hoofdklasse

De redactie van hockey.nl is zondag ook weer volop langs de lijn te vinden. Zo bezoeken we behalve het duel SCHCBloemendaal en Oranje-Rood tegen Pinoké ook het damesduel tussen het vernieuwde Hurley en het ambitieuze Laren. Bij de Hoofdklasse Heren doen we verslag van SCHC tegen landskampioen Kampong en zijn we in Eindhoven bij Oranje-Rood tegen Almere.


Wat vind jij? Praat mee...