Teleurgestelde Stam en Albers: ‘Vandaag waren we echt beter’

Amsterdam is na het tweede play0ff-duel met Den Bosch landskampioen af. De hoofdstedelingen verloren ook het tweede duel met de Brabanders met 1-0. Felice Albers en Lauren Stam zijn teleurgesteld. ‘Het is extra zuur, want vandaag waren we beter dan Den Bosch.’

Bekijk hieronder het hele interview met Felice Albers:

Bekijk hieronder het hele interview met Lauren Stam:

11 Reacties

1. misha-van-oostveen

In sport moet je beter uitdrukken n kansen. Ik heb niet 1 uitgespeelde kans gezien van Adam. Van DB ook niet dus de gelukkigste wint. Spannende maar geen leuke finale

2. PatrickBateman

Oneens. Amper in de cirkel geweest. Vooral veel balbezit rondom de middenlijn. Jammer voor Amsterdam dat Marijn Veen er voorin niet bij was. Weinig breedte in de selectie voorin.

1. Linksbuiten

Pardon? Moes en Albers niet zo best? Beetje tweede keus?

3. adrievandeparel

In de 1e helft kreeg Lidewij een klein kansje, alleen voor Annen die goed redde. Amsterdam kreeg een corner (bal op een been) en die is niet benut. In de 2e helft Freeke alleen op Josine af , door de grote afstand werd ze ingehaald en niet gescoord. In de 2e helft HCDENBOSCH veel meer aanvallend en balbezit , Amsterdam had dit in de 1e helft. De doorslag gaven de 3 corners die HCDENBOSCH kreeg en Frederique scoorde fenomenaal de 3e, in Amsterdam scoorde ze supergoed ook de 0-1. HCDENBOSCH verdiend Kampioen van Nederland.

4. Avdd

De beste ploeg wint altijd...

Zoals in de finale in Rio :-)

5. Freekie

Begint wel een ding te worden in Nederlandse sport. 'beter zijn' maar wel consistent verliezen

6. p-smits

Of we het nu leuk vinden of niet Den Bosch was toch vooral een beetje een kat die met een muis speelde. Amsterdam deed leuk mee. Dat wel, maar meer ook niet. Heeft de neutrale kijker echt gedacht dat Amsterdam een kans maakte? Nee toch.

7. misha-van-oostveen

Je bedoelt vast de neutrale HOCKEY kijker. Als je de regels van hockey niet goed snapt omdat je geen hockeyer bent was de tv vast naar een ander net gegaan. Spel ligt continue stil en er waren nul kansen. Als kijkspel voor de niet hockeyer niet interessant. Larven muis zeker niet maar DB is geen moment echt in de problemen geweest. Als je naar Tigges luistert leek het vandaag wel een kat en muis wedstrijd. Zijn Amsterdam zoveel beter. Bijzondere analyse zonder dat je een kans heb gecreëerd.

8. AvA

DB gevaarlijker met de goede spitsen. Adam kan meer balbezit hebben maar was niet gevaarlijk. Zonde de Goede en Veen toch een minder gevaarlijke ploeg. Geen uitschieters bij Adam. De Baat matig, Albers wat gefrustreerd. Kapelle was goed en Moes ook. Beste leuke finale hoor! Prima vermaak! Op naar het volgende seizoen.

9. edwin-smolders

Wedstrijden win je door doelpunten te maken en dat heeft Den Bosch in beide wedstrijden wel gedaan. Gisteren hadden de bezoekers vaak de bal, maar ze zijn op een enkel moment na nooit gevaarlijk geworden. Den Bosch kreeg ook amper een kans en dan weet je dus dat een wedstrijd op individuele kwaliteit beslist gaat worden. Interview met coach Amsterdam was weinig realistisch, maar dat mag als je ook nog in de teleurstelling zit.