Teun de Nooijer volgt Jorge Nolte op bij Bloemendaal dames 1

Teun de Nooijer wordt komend seizoen de nieuwe trainer/coach van dames 1 van HC Bloemendaal. Hij wordt daarbij geassisteerd door André Morees en Thomas Tichelman als assistent-trainer. Teun de Nooijer was afgelopen seizoen al assistent naast Jorge Nolte.

Nolte kijkt na 5 jaar aan het roer bij de Bloemendaalse dames uit naar een nieuw avontuur. Hij blijft wel verbonden aan Bloemendaal als technisch manager van de jeugd.

Ambitie

Bartel Huibregtsen, lid van de commissie Tophockey: ‘Bloemendaal heeft met dames 1 de ambitie om uit te groeien naar een stabiele hoofdklasser. De huidige groep is toe aan die stap. Maar ook willen we de talenten die de komende jaren door zullen groeien naar de senioren, de mogelijkheid geven om op Bloemendaal op het hoogste niveau te spelen. We hebben er alle vertrouwen in dat dit begeleidingsteam een extra stap kan zetten in dat proces.’

Jeugdtalenten

De nieuwe staf heeft ook duidelijk de opdracht meegekregen de aanstormende jeugdtalenten goed te volgen en als de mogelijkheden zich voordoen ervaring op te laten doen, laat de club weten.

De komende weken is het belangrijkste doel van Bloemendaal het behoud van de plek in de Hoofdklasse. Bloemendaal kan de play-outs al niet meer ontlopen.

Lees ook

Coach Jorge Nolte en Bloemendaal na 5 jaar uit elkaar 


Wat vind jij? Praat mee...