Uitslag poll: Schopman of Paumen/Boomgaardt moet Ehren opvolgen

De redactie vroeg begin deze week om jullie mening. De poll ‘Speculeren is begonnen: wie volgt Raoul Ehren op bij Den Bosch?‘ zorgde voor veel reacties. Wie staat er volgend seizoen aan het roer van de dames van Den Bosch? Favoriet is Janneke Schopman, op de voet gevolgd door het trainersduo Ageeth Boomgaardt en Maartje Paumen. 

Wij kwamen met zes suggesties, maar in de reacties verschenen ook nieuwe namen. Zo werden Toon Siepman, Roger van Gent, Herman Kruis, Jeroen Delmee, Robbert-Jan de Vos, Lennard Poillot, Rein van Eijk en zelfs bondscoach Max Caldas geopperd.

Janneke Schopman is met 26 procent van de stemmen de favoriete opvolger van Ehren. Schopman bivakkeert momenteel in India, als assistent van Sjoerd Marijne bij de Indiase dames. Het trainersduo Ageeth Boomgaardt en Maartje Paumen kreeg 25 procent van de stemmen. Zij staan momenteel voor het eerste seizoen aan het roer bij de dames van Tilburg, in de Promotieklasse.

Marc Lammers kreeg 15 procent van de stemmen. Dat is net zoveel als dat de optie ‘iemand anders’ kreeg. Lammers loopt nog rond op de club als lid van de technische staf bij de mannen. De minste stemmen gingen naar Sjoerd Marijne. Hij werd hekkensluiter in de poll met vijf procent van het totaal.

 


9 Reacties

 1. jobe

  Schopman zou fantastisch zijn. Ik vrees dat ze voor Sjoerd kiezen.

  1. bartherklots

   Den Bosch durft wel!

 2. stekel

  Kijk nu al uit naar de volgende poll

 3. hadewee

  geen van allen, we horen het over drie weken

 4. pjklaassen

  Pim Wijzenbeek?;-)

 5. asjemenou

  Ronald Koeman

 6. unplugged

  Als ze maar niet zo dom zijn om Schopman te nemen , ik heb er zelf een slechte ervaring mee gehad . De ervaring op Hockey.nl vertellen zou niet netjes zijn .

 7. carina

  Paumen en Boomgaardt worden dan wel de echte clubhoppers, dus eerst maar eens afmaken waar je aan begint. Zijn veel talentvolle jonge mensen die dit uitstekend zouden kunnen doen. Wie durft?

 8. JMJFijen

  Precies wat ik verwacht had, Paumen of Schopman. Twee hoofdcoaches voor een team past niet bij DB volgens mij, sorry Ageeth. . Paumen en Schopman beiden toppers van D1 uit het verleden en nog steeds hartelijk welkom aan de Oosterplas. Janneke heeft bewezen met name bij SCHC en verder onder moeilijke, beter gezegd onmogelijke omstandigheden met haar kwaliteiten het team USA tot scoren te brengen ..............en dan, na afloop van de studie loopt het team USA leeg. Of Janneke DB aankan is voor mij duidelijk.......JA. Of ze zelf wil? Ik hoor haar aan het eind van het laatste seizoen bij SCHC nog zeggen ' SCHC is mijn team, DB mijn club". Nou dan. Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat in het laatste seizoen van Janneke bij SCHC door een enorme stommiteit van de scheids haar het kampioenschap van NL door de neus werd geboord. Ik voelde me als supporter van DB even niet kampioen. Paumen is een mogelijk aankomend talent als coach, maar nu al DB onder haar hoede lijkt me a bridge to far. Over een paar weken weten we het. Ich bin gespannt. Groet van.........Sjang


Wat vind jij? Praat mee...