Ziggo Sport zondag live bij de dames van Laren en Kampong

Ziggo Sport is zondag live bij de wedstrijd tussen Laren en Kampong. De wedstrijd uit de Hoofdklasse Dames start daarom om 12.30 uur en is te zien op het kanaal van Ziggo Sport. Bij de heren staat een dubbelweekend op het programma. De samenvattingen van de duels op vrijdagavond zijn te vinden op onze site. NOS zendt zondagavond om 18.00 uur de samenvatting uit van Kampong – Rotterdam.

 

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden van aanstaande zondag zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 19.15 uur en duurt een half uur.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

  • Zondag op maandag van 23:40-00:10 uur
  • Maandag van 09:50-10:20 uur
  • Maandag 18:15-18:45 uur
  • Maandag op dinsdag 00:15-00:45 uur

Hockey.nl is aanwezig en doet verslag van verschillende wedstrijden. De redactie is zondag aanwezig bij de dames van Laren tegen Kampong en bij de heren van Klein Zwitserland die het opnemen tegen Den Bosch. Dit weekend is de redactie ook bij de Promotieklasse wedstrijd Schaerweijde – Laren (H).

Speelronde vrijdag

Hockey.nl is vrijdagavond bij de zesde speelronde in de Hoofdklasse Heren aanwezig bij het duel tussen Amsterdam en Kampong en Oranje-Rood en Bloemendaal. De live-updates zijn vanaf 20.30 uur te volgen via onze site. De samenvattingen van deze speelronde zijn zaterdag vanaf 18.00 uur te zien op Hockey.nl of via ons YouTube-kanaal.


Wat vind jij? Praat mee...