Ziggo Sport zondag live bij de heren van Bloemendaal en Rotterdam

Ziggo Sport is zondag live bij de wedstrijd tussen Bloemendaal en Rotterdam. De wedstrijd uit de Hoofdklasse Heren start daarom om 13.00 uur en is te zien op het kanaal van Ziggo Sport. Bij de dames staat een dubbelweekend op het programma. De samenvattingen van de duels op vrijdagavond zijn te vinden op onze site. NOS zendt zondagavond om 18.00 uur de samenvatting uit van Bloemendaal – Rotterdam.

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden van aanstaande zondag zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 19.15 uur en duurt een half uur.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

 • Zondag op maandag van 23:40-00:10 uur
 • Maandag van 09:50-10:20 uur
 • Maandag 18:15-18:45 uur
 • Maandag op dinsdag 00:15-00:45 uur

De redactie is vrijdagavond aanwezig bij de dames van hdm tegen Bloemendaal. De live-updates zijn vanaf 20.30 uur te volgen via onze site. De samenvattingen van deze speelronde zijn zaterdag vanaf 18.00 uur te zien op Hockey.nl of via ons YouTube-kanaal.

Zondag is hockey.nl bij de wedstrijden van de vrouwen van Oranje-Rood – Amsterdam en Huizen – Groningen. Bij de Hoofdklasse Heren zijn we aanwezig bij Kampong – HGC. Ook het Promotieklasse duel tussen de heren van Schaerweijde en Cartouche bezoeken we.


2 Reacties

 1. lisahockey200

  Altijd zenden ze mannen hockey uit🙄 Laren- DB is minstens net zo spannend als blo-rot🙄

  1. vostammer

   Kijk naar de cijfers op youtube: mannenhockey scoort 17.000 kijkers per competitieronde. De dames nog geen 8k. En de trend voor dames is dalende.


Wat vind jij? Praat mee...