Alex Verga ook bij Kampong de assistent van Alexander Cox

Alex Verga zal komend seizoen de vervanger zijn van Kai de Jager bij Kampong Heren 1 als assistent-coach van Alexander Cox. Daarnaast gaat hij bij Kampong vorm geven aan een nieuw technisch platform, dat moet zorgen voor een betere opleiding en doorstroming van de jeugd van Kampong naar de eerste teams.

Dat meldt Kampong op haar eigen website. Opvallend is dat Alexander Cox als coach van de Jong Oranje Heren ook werkt met Alex Verga als assistent-coach. Dat zal komend seizoen dus ook bij de landskampioen zo zijn. Oud-international van ArgentiniĆ« Verga – de vader van international Valentin Verga – is vooral bekend om zijn uitmuntende werk bij Almere, die hij van de Derde Klasse naar de Hoofdklasse bracht.

‘Kampong is een mooie grote club waar ik mijn ervaring in de breedte kan inzetten. Alexander Cox en Santi Freixa (Dames 1) zijn twee uitmuntende professionals die ik allebei erg goed ken en waar ik graag mee samenwerk. Ik denk dat we als Technisch Platform de club nog beter, sterker en breder kunnen maken’, reageert Verga op zijn aanstelling bij de Utrechtse club.


Wat vind jij? Praat mee...