Argentijn Agustin Mazzilli vindt onderdak bij Pinoké

Agustin Mazzilli speelt de komende twee seizoenen bij Pinoké. De 28-jarige Argentijn komt over van Oranje-Rood, dat er in de onderhandelingen niet uit kwam met de 186-voudig international.

Pinoké handhaafde zich dit seizoen met veel moeite in de Hoofdklasse door in twee playoff-duels af te rekenen met Nijmegen. Michiel Hilders, commissaris tophockey van Pinoké, is trots op de komst van Mazzilli. ‘Agustin is een speler van wereldklasse. Onze jongere spelers kunnen zich komend seizoen optrekken aan meerdere internationale toppers. Maar ook worden we in aanvallend opzicht sterker, wat voor meer rust moet gaan zorgen. Met zijn komst geven we concrete invulling aan onze ambities’, aldus Hilders.

Mazzilli vierde aanwinst

Mazzilli is de vierde aanwinst voor de Steekneuzen, die eerder al de Nieuw-Zeelandse internationals Marcus Child en Jake Smith en de Belg Alexander Hendrickx aantrokken. Tegenover de komst van deze spelers staat het vertrek van Joost van de Vijfeijken, Rutger Marres, ex-aanvoerder Wouter Brasem en Derck de Vilder, die naar Kampong gaat.

 


Wat vind jij? Praat mee...