Australiër Aran Zalewski keert terug bij Pinoké

Pinoké beweegt zich vroeg op de transfermarkt en heeft de eerste versterking voor volgend seizoen binnen. De Australische international Aran Zalewski keert na de Olympische Spelen van Tokio terug bij de Steekneuzen, waarvoor hij ook in het seizoen 2016-2017 speelde.

‘Ik kijk er echt naar uit om terug te keren naar de club die me een paar jaar geleden de kans gaf om in de grootste competitie ter wereld te spelen. Pinoké heeft grote ambities en ik ben meer dan happy deel uit te maken van dat plan’, zegt Zalewski in het persbericht over zijn terugkeer in het Amsterdamse Bos.

Nominatie wereldspeler van het jaar

De 28-jarige Australiër speelde inmiddels al 183 interlands en heeft een nominatie voor wereldspeler van het jaar op zak. Afgelopen seizoen werd Zalewski nog verkozen tot de beste speler van de eerste editie van de Pro League, gewonnen door Australië.

‘Aran is uitgegroeid tot één van de beste spelers ter wereld. Zijn komst onderstreept onze ambitie om mee te doen in de top van de Hoofdklasse met een mix van internationale toppers en talentvolle eigen kweek’, zegt commissaris tophockey Michiel Hilders van Pinoké.

Veel transfers verwacht

De verwachting is dat na de Spelen in Tokio veel spelers hun heil elders zullen zoeken. De transfermarkt is volop in beweging. Eerder deze week maakte de Belgische doelman Vincent Vanasch bekend de overstap te maken naar het Duitse Rot-Weiss Köln.


4 Reacties

 1. janhibma

  Super, fijne aanwinst!

 2. robert-nolen

  TOP deze speler er weer bij te krijgen! 🏑👍

 3. luchtisblauwgrasisgroen

  Lijkt erop dat Amsterdam volgend seizoen niet langer de grote buurman is...

 4. plukkie

  Mooi


Wat vind jij? Praat mee...