Belg Sébastien Dockier keert terug bij Den Bosch

De mannen van Den Bosch hebben hun derde versterking voor het volgende seizoen binnen. De Belg Sébastien Dockier komt de gelederen versterken en keert na een jaar bij Beerschot terug aan de Oosterplas. Na landgenoot en keeper Loïc van Doren en Jelle Galema is hij de derde aanwinst voor de Brabanders.

Eerder speelde de Belgisch international al drie seizoenen voor Den Bosch. Met de nationale ploeg won Dockier zilver op het afgelopen EK en de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Den Bosch ziet dit jaar keeper Maurits Visser vertrekken naar Bloemendaal.

Bekijk het transferoverzicht van de Hoofdklasse Heren 2018/2019.


2 Reacties

  1. vostammer

    We zullen meer Belgische spelers gaan zien in de Hoofdklasse. Niet omdat er beter betaald wordt (is gek genoeg nl vaak niet het geval) maar omdat Belgische clubs vaak gebruik maken van “onofficiele” kanalen om te betalen en er momenteel in het Belgische hockeywereldje het gerucht gaat dat de fiscus zich hier actief mee bezig gaat houden komend seizoen.

  2. Sjang Fijen

    Zeker zullen we meer getalenteerd Belgische spelers zien in de hoofdklasse volgend seizoen. Dockier keert weer terug naar de Oosterplas. waar hij drie jaar met verve heeft gespeeld en neemt meteen een jong talent mee als opvolger van Maurits Visser, overigens in dit ene jaar uitgeleend vanuit Bloemendaal , zijn taak zeer goed heeft verricht. Bedankt Maurits. Mentaal en fysiek liggen Brabant en Vlaanderen dicht bij elkaar, kennen,belangrijker nog,vertrouwen elkaar. Het zal volgend seizoen spannender worden in de top van de hoofdklasse. Mooi toch. Hoe het bij de dames zit? Hopelijk gaan Kampong en Oranje Zwart meespelen voor de knikkers. Zou wel mooi zijn, want de top bij de dames is te smal, veel te smal. De regio Rotterdam en Den Haag is hier debet aan, doe er iets aan. DOEN. Groet.........Sjang


Wat vind jij? Praat mee...