Clubman Terrance Pieters wil doorgroeien met én bij Almere

Spits Terrance Pieters houdt van zijn club Almere. Hij groeide er op en hockeyt er van kinds af aan met een duidelijke missie: doorgroeien naar het hoogste niveau. Met de promotie naar de Hoofdklasse werd twee jaar geleden een grote stap gezet. Pieters viel op en speelde zich in het Nederlands elftal. Maar ondanks de talentvolle selectie is Almere eind deze maand voor het tweede jaar op rij veroordeeld tot het spelen van play-outs om zich op het hoogste niveau te handhaven.

En dus gonzen wederom de geruchten rond dat sterspelers Terrance Pieters en zijn maatje Jonas de Geus bij degradatie de club gaan verlaten. De 21-jarige Pieters heeft echter heel andere plannen: doorgroeien in de Hoofdklasse met én bij Almere. Dat liet hij zondag weten na afloop van de cruciale wedstrijd tegen hdm. Mede dankzij een excellerende Pieters won Almere dat duel met 4-2 en werden play-outs veilig gesteld.

Tijdens deze degradatiekraker hadden we onze camera opgesteld tussen de fanatieke aanhang van Almere en volgden we ‘de parel van Almere’ op de voet. Bekijk de video met de sterke spits in vorm; over zijn liefde voor de club, zijn supporters en de missie met ‘zijn’ Almere.


2 Reacties

  1. vostammer

    Goede kerel die Pieters, in veel opzichten. Jammer dat die accommodatie zo treurig is daar. Hoofdklasse onwaardig.

  2. Vici

    Niet alle clubs hebben tonnen te besteden. Juist mooi om te zien dat er een kleine club is met een kleine begroting die nu ook makkelijk meedraait in de hoofdklasse.


Wat vind jij? Praat mee...