Den Bosch-mannen verwelkomen ‘Aussies’; Stuve komt van OZ

De mannen van Den Bosch hebben 4 nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Voor het komende seizoen versterken zij zich met twee nieuwe Australische spelers. Naast Kieran Govers zullen ook internationals Nick Budgeon en Dylan Wotherspoon uitkomen voor de Brabantse heren. Igor Verboven stroomt door vanuit de A-jeugd. Tijn Stuve komt over van Oranje Zwart.

Op de site noemt de Bossche club het volgende seizoen een ‘bijzonder Hoofdklasse-jaar’. ‘Aankomend seizoen zullen veel buitenlandse internationals actief zijn in de Hoofdklasse.  Aansluiting vinden bij de top en uiteindelijk bovenin mee kunnen doen, vraagt visie. Dat betekent voor de club een combinatie van opleiding van jeugd en ervaren professionals.’

‘Alle drie de Australische spelers zijn ook gehaald om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van onze jeugd. Zij zullen daarom tevens ingezet worden voor de jeugdopleiding.’

Lees ook


3 Reacties

  1. GabyvanHout

    Jammer. En dat met een jong-oranje coach aan het roer. 4 buitenlanders nu.

  2. basje

    Om jonkies aan de club te blijven binden zul je toch in de top 5 moeten meedraaien, wellicht kan hcdb dit bewerkstelligen met behulp van de aussies. Met als resultaat dat de jeugd talenten bij hcdb blijven.

  3. GabyvanHout

    Wel erg triest als de jeugd alleen blijft indien je top 5 bent. Allemaal toppers dus die zo in het Nederlands elftal kunnen. En te goed zijn om zelf naar de top te groeien.


Wat vind jij? Praat mee...