Finale Kampong – Bloemendaal LIVE op hockey.nl/live

LIVE hockey bij hockey.nl! Woensdagavond is de eerste wedstrijd in de strijd om de landstitel tussen de heren van Kampong en Bloemendaal rechtstreeks te zien via hockey.nl/live, de app en het YouTube-kanaal van hockey.nl. Om 20.15 uur start de voorbeschouwing en vanaf 20.30 uur is elke balomwenteling vanaf De Klapperboom in Utrecht live te volgen. De presentatie is in handen van Jeroen Mansier. Het commentaar wordt verzorgd door Reemt Borcherts.

De KNHB zet bij alle finalewedstrijden een videoscheidsrechter in, waardoor de clash tussen Kampong en Bloemendaal met extra camera’s wordt geregistreerd. Hierdoor hoef je niets te missen en kun je via jouw computer, smartphone, tablet of gestreamd naar jouw tv ook meekijken met de beslissingen van de videoref.

Gasten: Max Caldas en Wouter Jolie

We hebben rond de uitzending twee gasten: bondscoach Max Caldas en oud-international Wouter Jolie. Samen wonnen ze in 2010 de landstitel met Bloemendaal. Het was meteen de laatste titel van de Mussen. Verwachten Jolie en Caldas dat Bloemendaal de hegemonie van regerend landskampioen Kampong kan doorbreken? Wat denken zij over de kansen van Kampong en Bloemendaal? Met de bondscoach kijken we ook vooruit naar de finalemaand van de FIH Pro League die voor de deur staat. Genoeg te bespreken, dus tune in op hockey.nl/live om 20.15 uur en mis niets.

Reacties Max Caldas na afloop 2-2 tegen Spanje

Max Caldas.

 


3 Reacties

  1. flore

    yess top!

  2. willemijnvandermarel

    Super! Ben niet thuis! maar kan ik het later gewoon terug kijken!😃👍

  3. flynn

    Is het ook op NOS of op ziggo???


Wat vind jij? Praat mee...