Hattrick voor Hertzberger in remise tegen Den Bosch (3-3)

De inhaalwedstrijd in de Hoofdklasse Heren Den Bosch – Rotterdam is vanavond in 3-3 geëindigd. Voor Rotterdam was een wonder nodig om de play-offs nog te kunnen halen. Mocht daar nog hoop op zijn, dan is die na vanavond verdwenen: tegen Den Bosch werd het 3-3.

De Bossche Argentijnen waren op schot vanavond. Al vroeg in de wedstrijd bracht Joaquin Menini zijn ploeg op voorsprong. De eindelijk spelende spits Nicolas Della Torre bracht net na rust de stand zelfs op 2-0 voor de thuisploeg.

Vervolgens was het woord echter aan de onlangs weer voor Oranje geselecteerde Jeroen Hertzberger. De captain van Rotterdam scoorde drie keer op een rij en zorgde daardoor voor de voorsprong voor zijn ploeg. In de allerlaatste minuut maakte Della Torre echter zijn tweede van de wedstrijd en liep de doordeweekse ontmoeting tussen de twee ploegen uit op een 3-3 gelijkspel.