HK (H): Eindelijk eerste overwinning voor hdm

hdm heeft eindelijk de eerste overwinning van dit seizoen behaald. De Haagse formatie versloeg in eigen huis SCHC met 3-2. hdm staat nog wel onderaan, maar het gat met de nummer voorlaatst Tilburg is geslonken tot vijf punten. Tilburg leed zondagmiddag overigens een gevoelige 4-1 nederlaag op Almere.

Een slap spelend hdm werd vorige week nog afgedroogd door Oranje-Rood. Het leek alsof de Haagse formatie het al had opgegeven, maar tegen SCHC rechtte hdm de rug en behaalde een belangrijke overwinning. Niet dat hdm nu in een klap uit de problemen is, maar mentaal is het een enorme opsteker.

Kampong is ook na vijftien wedstrijden nog ongeslagen. De ploeg van Alexander Cox in een weinig hoogstaand duel van Pinoké, dat zich afgelopen donderdag nog plaatste voor de halve finale van de Gold Cup. Hoewel Pinoké via Joost van de Vijfeijken nog wel op voorsprong kwam, had de landskampioen uiteindelijk niet al te veel moeite met de Amsterdammers.

HGC was opnieuw kansloos tegen Bloemendaal. Lees het wedstrijdverhaal en bekijk de video’s met reacties.

Daniël de Haan van Almere vier een van zijn treffers tegen Tilburg. Foto: Henk Seppen/Orange Pictures

Almere kreeg voor de winterstop vaak de lof, maar zelden de punten. Tegen Tilburg gaven de Flevolanders duidelijk hun visitekaartje af door ruim te winnen en de voorlaatste plaats over te doen aan de Brabanders. Aanvaller Daniël de Daan, die tot deze wedstrijd het doel nog niet had getroffen dit seizoen, maakte twee van de vier Almeerse doelpunten.

Rotterdam en Amsterdam hielden elkaar in evenwicht na een spectaculaire wedstrijd. Lees hier het wedstrijdverslag en de reacties van de spelers en coaches na afloop.

Den Bosch was zeker niet de mindere tegen Oranje-Rood, maar de Eindhovense formatie beschikt over corner-specialist Mink van der Weerden, die tweemaal scoorde. Lees het wedstrijdverhaal van Den Bosch tegen Oranje-Rood.

Sebastian van der Graaf van Den Bosch is teleurgesteld. Foto: Ron van Dijk/OrangePictures


1 Reactie

  1. RobertvanBergeHenegouwen

    Bij Kampong-Pinoké is een verkeerde foto geplaatst.


Wat vind jij? Praat mee...