Hockeyhelden sparen met nieuw Hoofdklasse Heren stickerboek

Alle spelers van de Hoofdklasse Heren verzamelen in een boek. Dat is mogelijk met het nieuwe sticker-verzamelalbum, dat dit weekend wordt gelanceerd. Het stickerboek wordt uitgegeven door STICKR. en ondersteund door de hoofdklasseclubs en de KNHB. Behalve alle hockeyhelden van de Hoofdklasse Heren 2016/2017 kun je ook de teamfoto’s en clublogo’s verzamelen.

De stickerboeken kosten €3,50 en zijn te koop bij de Hoofdklasseclubs, bekende hockeyspeciaalzaken, en via Stickr.nl. Op dezelfde plekken kun je de stickers kopen. Die kosten €0,70 per pakje met 5 stickers en zijn vanaf 25 februari te verkrijgen. In het stickeralbum staat ook meer info over de spelers, zoals de stick waarmee ze spelen, de vorige clubs en wat zijn social pagina’s zijn. Kinderen kunnen ook stickers van hun eigen team laten maken en verzamelen.

In het boek is ook ruimte voor handtekeningen van de Hoofdklasse-spelers. Kampong-speler Quirijn Caspers is mede-initiatiefnemer van het stickerboek. ‘Het is een manier om de Hoofdklasse-spelers ook voor de jeugd meer een gezicht te geven’, stelt hij. ‘De Nederlands elftal-spelers staan veel in de spotlights, maar bij de Hoofdklasseclubs spelen daarnaast nog veel meer spelers die heel serieus met hockey bezig zijn. Met zo’n stickerboek kun je kinderen daar op een speelse manier enthousiast voor maken.’

 


2 Reacties

  1. Topkeepertje

    Ik ben bang dat het een flop gaat worden maar ik kan me natuurlijk vergissen .

    1. friso0303

      Ben daar ook bang voor, maar zelf vind ik het gaaf dat ze dit doen


Wat vind jij? Praat mee...