Hoofdklasse (H): Samenvatting Speelronde 6 seizoen 2019/2020

Het was genieten zondag in de Hoofdklasse. In de zesde speelronde zes heerlijke wedstrijden vol prachtig hockey, schitterende goals en pure emotie. Kortom, het seizoen van ‘s werelds sterkste competitie is weer begonnen. En ook dit jaar hebben wij weer alle samenvattingen voor je op een rijtje gezet. Dus, druk op play en geniet!


9 Reacties

 1. ruudalmere

  Ik wacht op de dag dat er eens echt eerlijk en onafhankelijk wordt gevloten ! De arbitrage was weer overduidelijk in het nadeel van Almere . Hoe lang moet ik dat nog aanzien ?

  1. conegut

   Waarom wordt die goal afgekeurd ? Waarom kan die scheidsrechter niet even zijn verhaal doen. Ongekend slechte beslissing. Maar meer vraagtekens. Waar was Blaak en Ingram ? Belangrijke wedstrijd lijkt mij. Blaak hersenschudding ? Maar staat vandaag wel een clinic te geven met zijn keeperschool ?

  2. Van Dessau

   Duidelijk falen van het arbitrale duo. Clubarbitrage had ze er beter gedaan! 🤭

 2. Michiel_14

  Kampong weer lekker punten gepakt. Helaas Bloemendaal ook, wie zal zich dit jaar Nederlands kampioen mogen noemen. Ik hoop Kampong. Ik vrees het ergste

 3. jehofa95

  Ik vind het ook een apart moment bij KZ-Almere maar heb er niet echt een oordeel over omdat ze daar niet de hele situatie laten zien. De montage en ook het commentaar hebben er wel vaker een handje van om onduidelijk of gewoonweg fout te zijn. Voor hetzelfde geld was er sprake van een LC Daniel een VS die binnen de 23m genomen moet worden en dan wordt het doelpunt gewoon terecht afgekeurd.

 4. coachdevries

  Het commentaar klopt hier niet. De goal werd afgekeurd door de scheids omdat de aanvaller van Almere de bal niet zou hebben aangeraakt in de cirkel. Dit is duidelijk wél het geval, zagen alle spelers én toeschouwers (zie ook de reactie van de verdedigers van KZ). Een zeer foutieve waarneming dus helaas..


Wat vind jij? Praat mee...