Hoofdklasse (H): Samenvatting Speelronde 9 seizoen 2019/2020

Het was zaterdag genieten in de Hoofdklasse. De negende speelronde kende zes heerlijke wedstrijden vol prachtig hockey, schitterende goals en pure emotie. Kortom, het seizoen van ‘s werelds sterkste competitie is in volle gang. En ook dit jaar hebben wij weer alle samenvattingen voor je op een rijtje gezet. Dus, druk op play en geniet!


5 Reacties

 1. luchtisblauwgrasisgroen

  Niet zo beste ronde voor de verdedigers van NL XI - verdediging OR, Jip Janssen en Sam van der Ven allemaal opzichtig in de fout...

  1. jobe

   Gelukkig jouw Bloemendaal gisteren verdedigend absoluut geweldig.

  2. luchtisblauwgrasisgroen

   Daar gaat het helemaal niet om: de OS zijn over 9 maanden, hopelijk dat ze dan wel in goede vorm verkeren.

 2. lize

  En zeggen dat sommige hier onder ons vinden dat deze jongens ( niet middendorp) te oud ,hoogste nivo al voorbij zijn al die onzin enz ....kijk, huiver en geniet ;heb ik ook gedaan wat een geweldig hockey :techniek en creativiteit en ouderwetse -een twee - is terug joepie ?! veel leuker dan dat kracht hockey flatsspel ,zal jullie volgen ben fan geworden Wat een Spektakel !!

 3. jehofa95

  @nuchterrr quote uit de huisregels: "Wij doen als redactie ons best om in helder duidelijk Nederlands te schrijven. Dat verwachten we van de reageerders ook. Voor tenenkrommende taal- en spelfouten, die zorgen voor onnavolgbare en/of onleesbare reacties, of het onnodig gebruik van HOOFDLETTERS OM JE BOODSCHAP KRACHT BIJ TE zetten, zijn we allergisch." Je heet Nuchterrr maar je reacties doen vermoeden dat je eerst twee kratten naar binnen hengelt voordat je achter het toetsenbord kruipt. Het is bepaald hinderlijk en haalt de inhoud enorm naar beneden.


Wat vind jij? Praat mee...