Hoofdklasse (H): Samenvattingen speelronde 6

Bekijk hier de samenvattingen van de Hoofdklasse Heren van speelronde 6 (afgelopen vrijdag). Vanavond volgen de samenvattingen van de wedstrijden in de Hoofdklasse Heren en Dames van gisteren. 

Amsterdam – Kampong 0-2
Oranje-Rood – Bloemendaal 0-0
Rotterdam – Klein Zwitserland 2-0
Den Bosch – Almere 0-1
Pinoké – HGC 1-4
Tilburg – SCHC 2-2


5 Reacties

 1. frank-hagemans

  Is het u ook opgevallen? Het uiterste saaie commentaar van Tim Steens. Goede de cirkel in, goede redding, goede push. En... het steeds maar herhalen van de stand, alsof de kijker dat niet door heeft. En.. het steeds maar herhalen dat de tweede helft is begonnen. Is het mogelijk om hem een creatieve cursus verslaggeving voor het doorgaans goed opgeleide hockeypubliek vanuit hockey.nl aan te bieden?

 2. JoostS

  Topsporter is niet per definitie een goede commentator.

 3. vakantie

  @frank Hagemans, HELEMAAL mee eens! Niet om aan te horen, ik zet het geluid altijd uit of heel zacht Totaal overbodige, nutteloze informatie. Hij blijft maar door kletsen en steeds dezelfde verhalen herhalen Het is echt verschrikkelijk😴

 4. harald-van-horn

  Ach, 2 jaar geleden was er nauwelijks hockey op tv. Liever hockey bij Ziggo met Tim Steens dan die 3 minuten per maand die daarvoor op Studio Sport te zien was. Ik vind het allemaal best te hebben. Erger me alleen aan het 'sjirkel' van Tim Steens. "Als je het één keer hoort, hoor je het elke keer..." :-) En klagen over de commentator van een hockeywedstrijd op TV? Wat hebben we toch een heerlijk leven

 5. vostammer

  Aan het einde van de youtube reportage zou nog even de actuele Hoofdklasse stand moeten worden gemonteerd. Kleine moeite lijkt me, maar zi ben je in een minuut of 20 weer helemaal bij.


Wat vind jij? Praat mee...