Hoofdklasse Hockey nu ook te zien voor niet Ziggo-abonnees

Het televisieprogramma Hoofdklasse Hockey, dat vanavond om 19.30 uur bij Ziggo Sport wordt uitgezonden, is nu ook te zien voor niet Ziggo-abonnees. Bij de andere provider of kabelaar, bijvoorbeeld KPN, Delta, Caiway, moeten ze dan een (extra) abonnement nemen op Ziggo Sport Totaal. Op het Ziggo Sport Select kanaal kan worden gekeken naar de samenvattingen van de Hoofdklasse. Ziggo-abonnees kunnen Hoofdklasse Hockey bekijken via Ziggo Sport (kanaal 14).

Ziggo Sport zendt vanaf 19.30 uur het hockeyprogramma uit met daarin de hoogtepunten van alle wedstrijden op het hoogste hockeyniveau. Het programma wordt net als vorig jaar gepresenteerd door John van Vliet en duurt ruim een half uur. De samenvattingen kun je maandag vanaf 18.00 uur ook bekijken op hockey.nl.

Live Hoofdklasse-hockey

De start van de Hoofdklasse is zondagmiddag ook live te zien op televisie. Ziggo en NOS zenden zondag allebei een wedstrijd uit van de eerste speelronde van de Hoofdklasse. Ziggo doet vanaf 12.30 uur live verslag van de dameswedstrijd Kampong – Den Bosch. De NOS zendt de herenwedstrijd Kampong – Oranje-Rood uit om 15.00 uur.

Hockey.nl staat zondag ook langs de lijnen. Wij zijn aanwezig bij Kampong – Den Bosch (D) en Kampong – Oranje-Rood (H), Amsterdam – Huizen (D) en Amsterdam – Tilburg (H), Nijmegen – Laren (D). In de loop van de middag vind je daarvan de verslagen en interviews op deze site.

 


1 Reactie

  1. vostammer

    Hopelijk gebeurt er ooit iets aan tribunebouw, want nu ziet de kijker bij de meeste clubs een halfleeg hek met wat paraplus


Wat vind jij? Praat mee...