Hurley hengelt 4-tal binnen en lijkt nog niet uitgewinkeld

Bij Hurley staan komend seizen minimaal 4 nieuwe namen op het veld. De Amsterdamse Hoofdklasser heeft namelijk in een persbericht bekendgemaakt dat Pim Wasser, Lex Hoogeveen, Pieter Wiegman en Marnix Kleinsman volgend jaar de selectie komen versterken.

Met Pim Wasser haalt coach Simon Organ een jongeling bij zijn selectie. Wasser komt namelijk over van Hurley Jongens A1 en speelt ook in het Nederlands A, waarmee hij momenteel in het Ierse Cork het EK speelt. Lex Hoogeveen keert na 4 jaar Pinoké weer terug op het oude nest. In gezamenlijk overleg met zijn vorige club werd eerder besloten zijn contract niet te verlengen.

Uit Engeland komt Pieter Wiegman, die na de jeugd van Hurley volledig te hebben doorlopen, uitkwam voor Kampong en het Britse Wimbledon. De voorlopig laatste aanwinst heet Marnix Kleinsman van SCHC.

Eerder nam Hurley afscheid van een 4-tal spelers. Eduke van WeerenCasper Engelkens en Andrew Eversden sluiten aan bij HIC, waar Martin Genestet gaat spelen is nog niet bekend. De verwachting is dat er later nog meer spelers aan de selectie van Organ worden toegevoegd.

Lees ook:


Wat vind jij? Praat mee...