Knieblessure houdt Jorrit Croon tot winterstop aan de kant

De knieblessure die international en Bloemendaal-speler Jorrit Croon (21) afgelopen zondag heeft opgelopen in de klassieker tegen Amsterdam, houdt hem in ieder geval tot de winterstop aan de kant. Het zag er ernstig uit toen hij zich bij een doelpoging verstapte, maar de Olympische Spelen komen dus niet in gevaar.

Croon heeft door de lelijke val een beschadiging aan zijn voorste kruisband opgelopen. Hij was net een maand terug van een vervelende schouderblessure, die hij deze zomer bij het Nederlands elftal opliep in de Pro League.

‘Het was natuurlijk mega schrikken en zo vervelend. Het deed zondag ook heel veel pijn, maar dat is nu wel over’, zegt Croon op de website van Bloemendaal. ‘Ik baal als een stekker, want ik was net weer zo lekker aan het hockeyen. Ik ga er voor om snel en sterk terug te komen. Daar ga ik de komende maanden dus knetterhard aan werken. Zodat ik hopelijk na de winterstop weer helemaal de oude ben.’


4 Reacties

 1. gaston-orozco

  Had veel erger kunnen zijn.

 2. marijeknuvers

  Laten we het hopen. Zo hard kan het zijn.

 3. jonathan

  Wat is dit sneu!!! Een fantastische speler die ook blijk gaf van een enorme team geest door er altijd te zijn voor zijn ploeg. Als teservemanager, op de videotoren etc. Heel veel sterkte

 4. lize

  alles waar je niet dood aan gaat wordt je sterker van succes met het herstel ,want een creatieve technische Hockeyer kunnen we als hockeyfan echt niet missen !!


Wat vind jij? Praat mee...