Kampong verlengt contract van coach Alexander Cox

Kampong heeft het contract met coach Alexander Cox met twee jaar verlengd. Zijn huidige contract liep aan het eind van het seizoen af. Met dit nieuwe contract blijft Cox tot de zomer van 2019 aan Kampong verbonden.

Cox is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen in Utrecht. Onder zijn leiding won Kampong afgelopen seizoen in Barcelona de Euro Hockey League.

Alexander Cox is blij met zijn contractverlenging: ‘Het is een erkenning vanuit de vereniging voor de prestaties van de afgelopen jaren en de ambities voor de toekomst. De samenwerking met het team en met de vereniging is zeer prettig. Daarnaast zorgt de komst van het nieuw clubhuis en een nieuw hoofdveld voor fantastische tophockeyfaciliteiten. Dat zijn tevens goede voorwaarden om onze tophockeyambities te helpen realiseren: met Heren 1 spelen in de nationale top en meestrijden om de landstitel en de EHL-titel’.

Doorstroming jeugd

Ook Paul van den Putten, bestuurslid Tophockey bij Kampong, is blij met de contractverlenging van Cox. ‘We hebben met Alexander een absolute topcoach in huis. Alexander heeft Heren 1 de afgelopen jaren dankzij zijn ambitie, professionaliteit en toewijding teruggebracht naar de top. Ook heeft Alexander laten zien dat onze jeugdtalenten succesvol doorstromen naar Heren 1 en zich onder zijn leiding goed doorontwikkelen. Met deze tussentijdse contractverlenging bieden we continuïteit aan de spelersgroep over de ambities die we met Heren 1 hebben.’

Lees ook

 


Wat vind jij? Praat mee...