Kemperman en Cox kijken uit naar cruciaal duel met Amsterdam

Kampong Heren 1 treedt op 28 februari, als de 2e seizoenshelft van de Hoofdklasse start, in het duel met koploper Amsterdam aan als de nummer 7 van de ranglijst. Om een plek in de play-offs te bemachtigen moeten de Utrechters in de komende maanden een gat van 5 punten zien te dichten met de huidige nummers 4, Bloemendaal en Hurley.

‘Wij zijn natuurlijk niet blij met die 7e plek. Onze doelstelling was veel hoger. We hebben veel schade opgelopen voor de winterstop, dus we bekijken het nu wedstrijd voor wedstrijd. Daarbij is het eerste duel met Amsterdam cruciaal voor ons. Als we die winnen dan denk ik dat we nog gewoon meedoen om de play-offs’, aldus de coach van Kampong, Alexander Cox.

Robbert Kemperman, een van de sterkhouders van Kampong, kijkt uit naar het eerste competitieduel van 2016: ‘Ik vind het altijd wel lekker om tegen een topper te beginnen. We gaan niet de competitie afmaken om een beetje in de middenmoot te eindigen. Amsterdam is nu onze eerste tegenstander en daar gaan we volle bak in.’

Bekijk in de video het interview met Cox en Kemperman over de winterstop, de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en het aankomende duel met Amsterdam.


Wat vind jij? Praat mee...