Komst Ties Ceulemans maakt selectie Kampong compleet

Landskampioen Kampong heeft Schaerweijde-aanvoerder Ties Ceulemans toegevoegd aan de selectie voor het nieuwe seizoen. De 24-jarige middenvelder keert daarmee na een afwezigheid van één seizoen terug op het hoogste niveau.

Ceulemans speelde de voorbije vier seizoenen bij Schaerweijde, waarmee hij in 2016 degradeerde naar de Overgangsklasse. Vorig seizoen was hij aanvoerder van zijn ploeg, die er via de play-offs niet in slaagde terug te keren naar de Hoofdklasse. Almere was over twee duels na shoot-outs te sterk.

‘Slagen op allerhoogste niveau’

‘Ik wil in deze fase van mijn carrière alles geven om op het allerhoogste niveau te slagen’, laat Ceulemans weten op de website van Kampong. ‘Daarom grijp ik deze kans om bij de landskampioen te spelen met beide handen aan. In de jeugd was ik spits, maar inmiddels ben ik een hardwerkende box-to-box-middenvelder die veel vuil werk opknapt.’

Kampong heeft met het aantrekken van Ceulemans de selectie voor het nieuwe seizoen compleet. De club uit Utrecht nam afscheid van Salvador Piera (terug naar Spanje), Erik Bouwens (gestopt) en Rutger Marres (naar Pinoké), terwijl Casper Roelofs, Mats Tigchelhoff en Teun Kropholler vanuit Jongens A1 de stap naar het eerste maken.

Bekijk hier het complete transferoverzicht van de Hoofdklasse Heren 2017/2018.

Kampong-aanwinst Ties Ceulemans. Foto: Kampong


Wat vind jij? Praat mee...