Play-offs HK (H): Eerste slag voor Bloemendaal en Kampong

Bloemendaal en Kampong hebben woensdag in de play-offs de eerste slag geslagen. In de halve finales wonnen beide ploegen op vreemde bodem hun eerste wedstrijd. Landskampioen Kampong was in Wassenaar met 5-2 te sterk voor HGC en Bloemendaal won in het Wagener Stadion met 2-0 van Amsterdam.

Lees het wedstrijdverhaal HGC – Kampong: Koning Philip Meulenbroek declasseert HGC met vier goals

En de reactie van Steijn van Heijningen: ‘Kampong strafte onze downs genadeloos af’

Lees het wedstrijdverhaal Amsterdam – Bloemendaal: Jasper Brinkman de held van Bloemendaal in het Wagener.


Lees de ontwikkelingen tijdens de eerste wedstrijden in halve finale van de play-offs van de Hoofdklasse Heren terug. Hockey.nl hield jullie van minuut tot minuut op de hoogte van alle ontwikkelingen bij de krakers Amsterdam-Bloemendaal en HGC-Kampong.


8 Reacties

 1. femkesophie

  Wordt het toevallig nog ergens uitgezonden?

 2. lvb26

  nee helaas niet

 3. nicovisch

  Kaart verkoop is niet nodig. Neem een voorbeeld aan Oranje Rood en SCHC.

 4. DolfJansen

  Ziggo zendt vanavond op twee kanalen dezelfde play-off wedstrijd van de 2de Engelse voetbaldivisie uit, terwijl er halve finales zijn van het eerste hockeyseizoen bij de zender. Ik weet niet of het onkunde is, pijnlijk is het in ieder geval wel.

  1. popov0702

   Nee daar is een veel groter publiek voor

 5. robvisser

  Het is pijnlijk inderdaad. Ziggo zendt alleen hockey uit als ze niks anders kunnen bedenken. Met zoveel kanalen tot hun beschikking zou het totaal geen probleem moeten zijn om dit jaarlijkse hoogtepunt van het Hoofdklasse seizoen uit te zenden.

 6. janine-bijlsma

  Niet best allemaal spierblessures bij kampong. Dan doe je toch iets niet goed in deze fase van het jaar. Gaat ze de titel mogelijk kosten.

  1. paulvanbeuzekom

   Niet als het aan Meulenbroekinho ligtšŸ¤£


Wat vind jij? Praat mee...