LIVE: Kampong naar finale play-offs via shoot-outs

Kampong heeft zich voor het tweede jaar op rij geplaatst voor de finale van de play-offs om de landstitel. De Utrechtse formatie kwam zondagmiddag tegen Oranje-Rood wel goed weg. Pas in de slotminuut scoorde Philip Meulenbroek de 1-1. In de beslissende shootout-serie won Kampong.

Regerend landskampioen Kampong moet nog afwachten wie de tegenstander wordt. In de andere halve finale tussen Bloemendaal en Amsterdam moet er een derde wedstrijd aan te pas komen om een beslissing te forceren.

Bekijk live de tweede playoff-wedstrijd tussen Kampong en Oranje-Rood. De Eindhovense gasten moeten vandaag winnen, nadat Kampong zaterdag het eerste duel na shoot-outs won. De wedstrijd start om 15.30 uur, uitzending begint rond 15.15 uur. Reageren kan onder dit bericht of op ons Facebook-kanaal.

 


6 Reacties

 1. jasper1980

  hoe laat be ginnen ze de uit zending

 2. barcelona

  Geen update start uitzending ! Niet best

 3. Eelko Wester

  We zijn naar Facebook.com/hockeynl geswitcht voor de uitzending. Excuses voor het ongemak.

 4. brinkman-tenhamcasema-nl

  Het

 5. Runa Honig

  Live bij geweest, lekkere pot hockey in een fantastische sfeer. Kampong zoals vaak de mentaal sterkere op de beslissende momenten. Ik blijf alexander cox een topcoach vinden, rijp voor het grotere werk bij het nederlands elftal!

 6. Runa Honig

  En waarom kijken we ΓΌberhaupt nog naar Nederlands voetbal? Dat vroeg ik me na dit tophockey echt af. We verdienen meer aandacht!


Wat vind jij? Praat mee...