Nicolas Della Torre ruilt Den Bosch in voor het Belgische Leuven

Een opvallende transfer. Nicolas Della Torre speelt komend seizoen in België. De 29-jarige Argentijn maakt de overstap van Den Bosch naar KHC Leuven. Dat meldt de Belgische club op zijn Facebookpagina.

Della Torre is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de Bossche formatie. Met twaalf doelpunten heeft de Argentijn een groot aandeel in het goede presteren van de huidige nummer vijf van de Hoofdklasse. Den Bosch is met nog vier speelronden te gaan nog altijd kansrijk voor deelname aan de play-offs.

Na valse start uitgegroeid tot smaakmaker

Aanvankelijk kende de Argentijn een valse start in Brabant. Vanwege langdurige problemen met zijn paspoort stond hij een groot deel van het afgelopen seizoen gedwongen aan de zijlijn. Inmiddels is hij met zijn individuele acties en doelpunten uitgegroeid tot een van de smaakmakers bij Den Bosch.

KHC Leuven, dat volgend seizoen weer op het hoogste niveau in België speelt, trok eerder al Simon Gougnard aan. De 28-jarige middenvelder komt over van Waterloo Ducks en speelde eerder onder meer voor Oranje Zwart, Tilburg en Bloemendaal.


2 Reacties

  1. innocebronkhorst

    Money can do wonders

  2. rancoburgzorg

    In de Belgische competitie wordt in de subtop meer betaald dan in Nederland.


Wat vind jij? Praat mee...