Nog een Olympiër voor Rotterdam; Harry Martin komt

Rotterdam heeft de herenselectie voor komend seizoen verder versterkt met de Britse international Harry Martin, een aanvallende middenvelder. Martin (24) is de 3e Britse versterking voor de mannen van Rotterdam. Hij is afkomstig van de Engelse club Beeston. Martin komt sinds 2010 uit voor Engeland en Groot‐Brittannië en heeft inmiddels ruim 140 interlands gespeeld.

Eerder werd bekend mannen van Rotterdam de Britten Adam Dixon en Alastair Brogdon en de Nieuw‐Zeelander Blair Tarrant hadden aangetrokken. Samen met Martin en de ‘eigen’ internationals Seve van Ass, Hidde Turkstra en Jeroen Hertzberger beschikt Rotterdam komend seizoen over zeven Olympiërs.

De herenselectie is ook aangevuld met eigen jeugdspelers Sebas Molkenboer en Wisse Schapers. Ook keeper Berend van Eldonk en Diede van Puffelen komen naar de havenstad. Albert-Kees Maneschijn vervangt de naar Gooische vetrokken Reinoud Wolff als coach.

Tegenover de aanwinsten staat het vertrek van Mitch Darling (stopt) Floris Benschop en Timmo Kranstauber (beiden Cartouche) en Pirmin Blaak (Oranje-Rood).

Lees ook


Wat vind jij? Praat mee...