NOS bij Amsterdam – Pinoké, hockey.nl live bij zeven duels

De NOS is zondagmiddag bij de seizoensouverture aanwezig bij het Hoofdklasse-duel tussen de mannen van Amsterdam en Pinoké. Een samenvatting van die wedstrijd is zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur te zien bij Studio Sport op NPO1. De redactie van hockey.nl bezoekt komende zondag zeven duels uit de Hoofdklasse en Promotieklasse, waarvan in de liveblogs van minuut tot minuut verslag wordt gedaan.

De hockeyzondag wordt afgesloten met het hockeyprogramma Hoofdklasse Hockey op Ziggo Sport. Dit programma is in een nieuw jasje gestoken en start om 22.50 uur op het voor Ziggo-abonnees gratis kanaal 14. Abonnees van Ziggo Sport kunnen het programma ook zien.

Bij Hoofdklasse Hockey is de wedstrijd van de week het treffen tussen de vrouwen van Kampong en Den Bosch. Bondscoach Alyson Annan is analist van die wedstrijd. De presentatie wordt verzorgd door Minke Booij.

Volg de Hoofdklasse en Promotieklasse zondag bij hockey.nl

Als je niks wil missen van de eerste speeldag in de hoofdklassen en promotieklassen, raadpleeg dan de de hockey.nl-app of site. Vanaf 12.00 uur houden we je direct op de hoogte van alle ontwikkelingen in de beste competities van Nederland. We zijn zondag bij de volgende duels in de Livera Hoofdklasse: hdm – Hurley en Pinoké en Oranje-Rood. Bij de heren doen we live verslag van de derby Amsterdam – Pinoké,  landskampioen Bloemendaal tegen promovendus Hurley en Den Bosch – Almere.

In de Promotieklasse Heren zijn we bij hdm tegen Schaerweijde, twee ploegen die dit seizoen zeker gaan meedoen voor het kampioenschap.


12 Reacties

 1. robvisser

  Zeker nu Ziggo stopt met de live uitzendingen, lijkt het me dat hockey.nl iets moet gaan doen qua live beelden. De liveblogs zijn aardig, maar het moet toch mogelijk zijn om een wedstrijd in beeld te brengen? Er is vast wel wat te regelen op dat gebied.

  1. goud

   Kost geld of ziet er niet uit. Wie gaat het betalen?

 2. jehofa95

  ja lijkt mij ook. Ik neem aan dat Eyecons sowieso bij elke wedstrijd live aan het draaien is. Kleine moeite om de onbewerkte beelden op de site te gooien. Doe je veel mensen een plezier mee!!!

 3. morice

  Misschien wat voetbal tijd vervangen voor hockey.

  1. goud

   Want die miljoenen kijkers blijven dan hockey kijken? Oh niet? Dat zal Ziggo vast prima vinden, dat er wat minder kijkers zijn dan anders. Ik zie ook het liefst alles live en ook via terugkijken maar het is commercieel niet interessant, kunnen we Ziggo niet kwalijk nemen. Die nemen waarschijnlijk een verstandig besluit voor het bedrijf.

 4. goud

  Leuk dat Alyson als analist aanschuift. Het vermelden van de aanwezigheid van hockey.nl voegt voor mij niets toe, doet lijken op beelden maar daarmee wordt je dus lelijk verrast met “live blogs”. Dat kan je grotendeels via Twitter gewoon volgen

 5. luchtisblauwgrasisgroen

  Kan de Hoofdklasse niet de VoetbalTV app omarmen? Wordt al gebruikt voor honderden amateur wedstrijden waarbij iedereen live mee kan kijken.

  1. circlestorm69

   Hoe werkt dat en wie filmt het? Ziet dat er een beetje uit?

 6. robvisser

  @goud Je denkt teveel in beperkingen en onmogelijkheden. Zelfde als met Oranje waar je ook alles op z'n beloop wilt laten. Met het spelersmateriaal in NL, mits er een goede coach voor de groep staat, is er veel meer mogelijk. En als de wil er is, dan kan hockey.nl het best voor elkaar krijgen om fatsoenlijke beelden te laten zien. Die live blogs zijn aardig, maar ook niet meer dan dat. En ze hebben zelf al eens een enquête gehouden waarin ze hebben gehint op meer live hockey op deze website. Dan moet je daar ook gevolg aan geven.

  1. goud

   @RobV ook deze reactie past niet in je eerdere betoog over omgangsvormen, volgens de door jou gestelde norm moet ik dit als vijandig beschouwen. Mijn manier van denken (al dan niet in beperkingen en onmogelijkheden...) heeft compleet geen inhoudelijke bijdrage en bevat geen enkel argument.

 7. luchtisblauwgrasisgroen

  @circle - is een vast gemonteerde camera die het spel volgt, ziet er best prima uit. Installatie kosten zijn 2.500 euro per club.

 8. stekel

  @goud helemaal eens met ‘heeft compleet geen inhoudelijke bijdrage en bevat geen enkel argument’ Mss het daar bij houden


Wat vind jij? Praat mee...