NOS en hockey.nl bij topper Kampong tegen Amsterdam

De NOS besteedt zondagmiddag uitgebreid aandacht aan de topper in de Hoofdklasse Heren tussen Kampong en Amsterdam. De nummers twee en vier van vorig seizoen vinden zichzelf nu terug buiten de playoff-plekken op posities zes en vijf. Beide teams hebben ook wat goed te maken na de 2-1 nederlaag van vorige week tegen respectievelijk Den Bosch (Kampong) en Bloemendaal (Amsterdam). Daar zijn wij als hockey.nl natuurlijk ook present om van minuut tot minuut verslag te doen in ons liveblog.

De samenvatting van de NOS is zondagavond te zien in Studio Sport op NPO1 tussen 16.30 en 17.30 uur. Ook bij het Ziggo Sport-programma Hoofdklasse Hockey zijn beelden van deze wedstrijden te zien. In die uitzending, die start om 22.50 uur, is de wedstrijd van de week een andere topper in de Hoofdklasse Heren: HGC tegen Den Bosch. Analist is oud-international Marc Delissen, die voor HGC speelde en er jarenlang coach was. Ook als hockey.nl zijn we in Wassenaar aanwezig om je via het liveblog direct op de hoogte te houden als er wat gebeurt.

Marc Delissen hier in actie voor de rematch tegen Spanje in 2017. Foto: Willem Vernes

Livera Hoofdklasse Dames

Ook aan de Livera Hoofdklasse Dames besteden we zondag uitgebreid aandacht. We zijn in Utrecht bij de dames van Kampong tegen Amsterdam. En in Wassenaar doen we verslag van de Haagse derby tussen HGC en hdm. In Den Bosch staat een mooie derby op het programma: de vice-landskampioen versus Oranje-Rood.

Het liveblog van de Livera Hoofdklasse Dames start om 12.30 uur. Na afloop vind je op hockey.nl de wedstrijdverslagen en interviews met de hoofdrolspelers van de middag.

 

 


2 Reacties

  1. JanBloem

    Ja, dat was een tegenvaller , die nederlaag tegen Amsterdam . Sjongejonge, goede redactie!!!!

  2. coachdevries

    Kleine kijkerstip: https://www.youtube.com/watch?v=6KCO_a8TvGI


Wat vind jij? Praat mee...