NOS live bij dames Laren en Ziggo Sport bij mannen Oranje-Rood

De NOS en Ziggo Sport besteden zondag beide live aandacht de Hoofdklasse. De topper tussen de heren van Oranje-Rood en Kampong is zondag vanaf 14.45 uur rechtstreek te bekijken bij Ziggo Sport. De NOS gaat zondag live bij de dames van Laren tegen Amsterdam. Het duel begint om 13.30 uur en is te zien op NPO1. 

Ziggo Sport zendt zondag ook de samenvattingen uit van alle Hoofdklasse-wedstrijden. De aanvangstijd voor het programma Hoofdklasse Hockey is deze keer 19.55 uur in verband met live voetbal. De vaste uitzendtijd is vanaf volgende week weer 19.15 uur.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

  • Zondag van 22:45-23:15 uur
  • Maandag van 09:30-10:00 uur
  • Maandag 17:35-18:05 uur
  • Maandag op dinsdag 23:45-00:15 uur

Hockey.nl doet ook verslag van verschillende wedstrijden. De redactie is bij het dames-duel Den Bosch tegen Oranje-Rood en het Hoofdklasse-treffen bij de mannen tussen Oranje-Rood en Kampong. Tevens zijn we zondagmiddag bij het Promotieklasse-duel tussen de vrouwen van MOP en Victoria.

Speelronde vrijdag

In de Hoofdklasse Heren is vrijdagavond een extra speelronde. Hockey.nl is aanwezig bij de toppers Kampong-Bloemendaal en HGC-Amsterdam. Volg live-updates van Kampong-Bloemendaal vanaf 20.30 uur via hockey.nl.
De samenvattingen van deze wedstrijden zijn zaterdag vanaf 18.00 uur te zien via hockey.nl of ons YouTube-kanaal.

 


Wat vind jij? Praat mee...