Samenvattingen HK door technische storing later bij Ziggo

Door een technische storing is Hoofdklasse Hockey, het samenvattingenprogramma van de Hoofdklasse, bij Ziggo om 19.15 uur niet doorgaan. Het programma, waarin de eerste speelronde van de Hoofdklasse Heren te zien is, wordt nu in de nacht van zondag op maandag op 00.10 uur uitgezonden en maandagavond om 18.15 uur en 23.55 uur herhaald.

In het programma zijn alle doelpunten van de eerste speelronde in de Hoofdklasse Heren te zien plus de reacties van de hoofdrolspelers. Er is ruim aandacht voor de topper tussen Rotterdam en Amsterdam en een reportage van de rentree van Klein Zwitserland in de Hoofdklasse.

Samenvattingen zondagavond bij Ziggo Sport

Vanaf volgende week zondag zijn de samenvattingen van alle wedstrijden uit de Hoofdklasse rond 19.15 uur te zien bij Ziggo Sport. De presentatie van het programma is in handen van John van Vliet.

De uitzendingen van Hoofdklasse Hockey zijn gratis te bekijken voor abonnees van Ziggo op kanaal 14. Abonnees van andere providers kunnen het hockey bekijken door een abonnement te nemen op Ziggo Sport.

Samenvattingen ook op hockey.nl

De samenvattingen van alle duels uit de Hoofdklasse zijn vanaf maandag 18.00 uur ook te zien via hockey.nl en ons YouTube-kanaal.

 


7 Reacties

 1. Runa Honig

  Ik ben nu al benieuwd hoe we het wk van de heren straks kunnen gaan volgen en bij wie. Het zal wel weer zo zijn dat tweederangs voetbalwedstrijden voorrang krijgen en dat we weinig gaan zien van het toernooi tot de halve finale.

 2. vostammer

  Die samenvattingen op youtube zijn op zich erg goed. Het zou wat langer mogen zijn met vooral wat meer close up shots, dan zou het nog beter zijn.

  1. robboomsma

   Ja dat zou idd beter zijn, maar bij de meeste wedstrijden word gebruik gemaakt van een enkele camera opstelling en dat maakt het lastig om close ups te schieten....

 3. Runa Honig

  En waar zijn de samenvattingen van de hoofdklasse dan? 1915 toch volgens programmering en aankondiging hier. Het is nu 1915 geweest zondagavond en geen hockey op ziggo sport, zoals beloofd, maar formule 1, wat we een paar uur daarvoor al live hebben gezien. Wat is dit enorm irritant. Worden wij als hockeyliefhebbers wel serieus genomen?

  1. Ik had het zelfde net. Technische storing stond een paar minuten later op beeld. 00:10 pas te zien...

 4. Runa Honig

  Dank voor de info, marnix!

 5. JoostS

  kort berichtje v Hockey.nl dat er een storing was had hoop duidelijkheid kunnen geven..


Wat vind jij? Praat mee...