NOS zondag live bij degradatiekraker Almere – hdm

De NOS zendt zondagmiddag live de degradatiekraker in de Hoofdklasse Heren tussen Almere en hdm uit. Het duel begint om 16.00 uur en is te zien op NPO 1. Almere en hdm bepalen in het onderlinge duel wie rechtstreeks degradatie naar de Promotieklasse.

Almere heeft op voorhand de beste papieren. Ook als de ploeg van coach Pasha Gademan gelijk speelt, mag Almere play-outs spelen om het vege lijf te redden. hdm is alleen gebaat bij winst.

Samenvattingen Hoofdklasse op Ziggo om 19.30 uur

Ziggo Sport zendt zondagmiddag door de Formule 1 geen hockeyduel rechtstreeks uit. Wel zijn zondagavond vanaf 19.30 uur de samenvattingen van de Hoofdklasse te zien. In die uitzending van Hoofdklasse Hockey is natuurlijk extra aandacht voor de eerste halve finales van de play-offs in de Hoofdklasse Dames. Daarin ontvangt Oranje-Rood in eigen huis Amsterdam. In het andere duel moet SCHC het opnemen tegen Den Bosch.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn op:

  • Zondag op maandag: 23.05–23.35 uur
  • Maandag: 16.50-17.20 uur
  • Maandag op dinsdag: 23.55-00.25 uur

Hockey.nl met live-blogs bij ontknopingen en play-offs

Kun je niet bij de playoff-wedstrijden zijn en wil je wel op de voet volgen wat er gebeurt, bekijk dat via hockey.nl de liveblogs die we van die wedstrijden bijhouden. De duels starten beide om 12.15 uur. Je kunt natuurlijk ook de pushberichten in de hockey.nl-app aanzetten.

Hockey.nl is zondagmiddag ook bij hdm tegen Almere en Den Bosch- Pinoké. We doen tevens verslag van de topper in de Overgangsklasse A tussen Schaerweijde en Hurley. De Amsterdamse gasten kunnen in die wedstrijd kampioen van de reguliere competitie worden.


Wat vind jij? Praat mee...