NOS zondag live bij topper tussen Bloemendaal – Den Bosch

De NOS zendt zondag live de topper uit in de Hoofdklasse Heren tussen Bloemendaal en Den Bosch. Ziggo is dit weekend niet live te vinden langs de velden. Zoals gebruikelijk is hockey.nl dit weekend ook aanwezig bij Hoofdklasse- en Promotieklasse wedstrijden. 

Dit weekend is er bij de mannen een dubbele speelronde. De eerste twee playoff-tickets zijn bij de mannen al vergeven aan Kampong en Bloemendaal. Vanaf vrijdagavond wordt er gestreden om de andere twee tickets. Ook in de strijd om degradatie is nog niks zeker. Hockey.nl is vrijdag daarom aanwezig bij Amsterdam – Oranje-Rood, Almere – Klein Zwitserland en HGC – Kampong. Alle samenvattingen van de duels op vrijdagavond zie je zaterdag op de site van hockey.nl.

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden van aanstaande zondag zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 19.50 uur en duurt een half uur.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

  • Zondag van 23.25 uur – 23.55 uur
  • Maandag van 09.55 uur – 10.25 uur
  • Maandag van 18.15 uur – 18.45 uur
  • Maandag op dinsdag van 23.55 uur – 00.25 uur

Hockey.nl

Hockey.nl is in de Livera Hoofdklasse Dames aanwezig bij het duel tussen Laren en Huizen. In de Hoofdklasse Heren zijn we bij Oranje-Rood-Rotterdam en Bloemendaal-Den Bosch.


Wat vind jij? Praat mee...