Pinoké neemt afscheid van Hoogeveen, Swiatek en Engelkens

 

De overstap van Thijn Knetemann van Schaerweijde naar Pinoké, werd donderdagmiddag bekend. Die avond laten de Steekneuzen in een persbericht weten blij te zijn met de komst van de Zeister aanvoerder.

‘We zijn erg blij met de komst van Thijn, we halen hiermee niet alleen een ervaren verdediger in huis, maar ook een cornerman.’ Knetemann, momenteel in voorbereiding op de play-outs met Schaerweijde, heeft voor 2 jaar getekend. ‘De komst van Thijn past in de strategie om jonge Pinoké-talenten te laten rijpen aan de hand van ervaren spelers’, aldus commissaris tophockey Michiel Hilders.

Hoogeveen vertrekt

Tegenover de komst van Knetemann staat het vertrek van Lex Hoogeveen. In gezamenlijk overleg is besloten zijn contract niet te verlengen. Bestuurslid tophockey Robert Hartog: ‘Lex heeft 4 seizoenen voor Pinoké gespeeld en is met zijn tomeloze inzet van grote waarde geweest voor de ploeg, iets waarvoor wij hem veel dank verschuldigd zijn.’

Eerder werd al bekend dat de Steekneuzen afscheid nemen van Jonas Swiatek en Philip Engelkens, die beiden 1 jaar in Amsterdam speelden.

Lees ook:


Wat vind jij? Praat mee...