Pinoké ondanks verlies zelfverzekerd naar Amsterdamse bekerclash

Met Pinoké verloor Marlon Landbrug zondagmiddag in de laatste reguliere speelronde van dit seizoen met 3-2 van de ‘grote buurman’ Amsterdam. Voor Pinoké, dat als nummer acht op de ranglijst het seizoen afsluit, betekent dat niet de laatste wedstrijd van hun hockeyseizoen. Voor de Steekneuzen staat namelijk nog de finale van de Gold Cup op het programma. Waarin Amsterdam ook de tegenstander zal zijn.

Voor onze camera blikt Landbrug terug op het hockeyjaar van Pinoké. En vooruit op de aanstaande bekerfinale tegen grootmacht Amsterdam. En waar hockeyt Landbrug, die zich dit seizoen nadrukkelijk in de kijker speelde en de eerste interland op zijn naam schreef, volgend seizoen?

Bekijk ook

Waar Pinoké in de competitie nu is uitgespeeld, begint Amsterdam woensdag aan de play-offs. Door de 3-2 zege op Pinoké verzekerden de Amsterdammers zich voor eigen publiek van de vierde plek op de ranglijst en dus vervolgen zij naast Bloemendaal, Kampong en HGC als vierde ploeg ploeg de jacht op de landstitel.

Direct na afloop van de wedstrijd spraken we Billy Bakker over het bereiken van de play-offs en de knappe comeback die Amsterdam de afgelopen weken heeft laten zien. En hoe kijkt de aanvoerder aan tegen de aanstaande tegenstander in de play-offs, Bloemendaal?

 


Wat vind jij? Praat mee...