Playoff-finale Kampong – Amsterdam live bij NOS

Het tweede playoff-duel tussen Amsterdam en Kampong om de strijd om de landstitel bij de Hoofdklasse Heren is zaterdag vanaf 16.00 uur live te volgen via de NOS op NPO 1 en nos.nl en de live-updates op hockey.nl. De samenvatting van dit duel en van het duel om de derde plaats tussen Bloemendaal – Oranje-Rood zijn zondagavond te zien bij Ziggo.

De eventuele beslissingswedstrijden op zondag worden ook in samenvatting uitgezonden. Wellicht wordt de eventuele derde finalewedstrijd ook live uitgezonden door de NOS, daar valt later een beslissing over.

Zondagavond om 20.00 uur is de eerste uitzending van Hoofdklasse Hockey. De presentatie is in handen van John van Vliet. Het programma wordt herhaald op zondag om 23.00 uur en maandag om 17.35 uur.

Naast de Hoofdklasse vergeten wij ook de spannende strijd in de Overgangsklasse niet. We zijn daarom zondag aanwezig bij de strijd om het algeheel Overgangsklasse-kampioenschap en directe promotie naar de Hoofdklasse tussen Klein Zwitserland Heren 1 РHurley Heren 1 en Rotterdam Dames 1 РPinoké Dames 1. Ook zijn we wij het gevecht om tussen de nummers 2 Push Heren 1 РNijmegen Heren 1 en HGC Dames 1 РHIC Dames 1.

Zaterdag doen we verslag van de jeugd. En dit hele weekend kan je op hockey.nl alles over de EuroHockey Club Cup volgen.


Wat vind jij? Praat mee...