Quirijn Caspers vroeg uit bed om stickeralbums uit te delen

Het nieuwe officiële KNHB Hoofdklasse Hockey Stickeralbum wordt zaterdagmorgen gratis uitgedeeld bij alle Hoofdklasse-clubs. Alle kinderen die een boek weten te bemachtigen, krijgen ook het eerste pakje met tien stickers gratis.

Voor Kampong-speler Quirijn Caspers, met zijn bedrijf Stickr een van de initiatiefnemers van het verzamelalbum, betekent dat zaterdagmorgen vroeg opstaan. ‘Ik sta zelf zaterdagmorgen om half negen bij Kampong met stapels boeken om uit te delen. We verwachten een flink toeloop. Bij alle Hoofdklasse-clubs kunnen de kinderen voor 70 cent ook direct extra stickers kopen, zodat het verzamelen direct kan beginnen. We zijn benieuwd wie als eerste alle 492 plaatjes hebben verzameld. Daar hebben we later nog toffe prijzen voor beschikbaar’, vertelt Caspers. Hij wijst erop dat het verzamelalbum alleen zaterdag gratis is. Daarna kost het boek €3,50. De boeken en plaatjes zijn te koop bij alle Hoofdklasse-clubs, maar kunnen ook online worden gekocht via stickr.nl.

Caspers bracht met Stickr vorig seizoen de eerste editie van het verzamelalbum uit. Toen konden alleen de heren hoofdklassers worden verzameld. In deze nieuwe editie zijn daar de dames plus de internationals aan toegevoegd.

Win kijkje achter de schermen bij Ziggo-programma Hoofdklasse Hockey

Wie morgen direct begint met sparen, kan ook meedoen aan de winactie die zaterdag start via het Instagram-account van hockey.nl.  Houd zaterdagmorgen ons account in de gaten en win een kijkje achter de schermen bij het Ziggo-programma Hoofdklasse Hockey. In dat programma zijn elke zondagavond vanaf 19.15 uur alle samenvattingen te zien van de die dag gespeelde wedstrijden uit de Hoofdklasse. Je kunt dan bij de uitzending aanwezig zijn en zien hoe het programma wordt gemaakt. De winnaar krijgt ook pakjes stickers voor zijn hele team.

 

 


Wat vind jij? Praat mee...