Rotterdam versterkt zich met Milan van Baal

Rotterdam heeft zich versterkt met de 24-jarige aanvaller Milan van Baal, die Oranje-Rood na één seizoen verlaat. Eerder speelde Van Baal vier jaar bij Den Bosch en daarvoor bij Push in zijn woonplaats Breda.

Afgelopen winter werd Van Baal geselecteerd voor de trainingsgroep van de Oranje Heren. Hij viel uiteindelijk af voor de selectie voor de Hockey World League en het Europees Kampioenschap.

Selectie compleet

Rotterdam trok eerder de Spaanse international Albert Beltran en de Engelse oud‐international Nick Catlin aan. Ook krijgen jeugdspelers Justen Blok, Nick van Trigt, Hugo Mann en de van Oranje‐Rood overgekomen jeugdinternational Tjep Hoedemakers volgend seizoen een kans in de trainingsgroep. Daarin is ook een plek voor Sijbrand Bolhuis uit het tweede team van Rotterdam, en voor Rolf Steinmetser die overkomt van het Engelse Beeston.

‘Onze selectie is met de komst van Milan compleet’, zegt bestuurslid tophockey Mark van Rijn. ‘We zijn ervan overtuigd dat we met de huidige selectie wederom een mooi seizoen zullen beleven. Door de verjonging die we doorvoeren zorgen we er bovendien voor dat we ook in de toekomst mee kunnen blijven doen voor de prijzen.’

Bekijk hier het complete transferoverzicht van de Hoofdklasse Heren 2017/2018.


Wat vind jij? Praat mee...