Rutger Marres verlaat landskampioen Kampong voor Pinoké

Pinoké heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Rutger Marres en Diego Arana. Marres (26) is een middenvelder en komt over van de landskampioen Kampong. Arana (28) is Spaans international en is afkomstig van RS Tenis uit Santander. De spits eindigde afgelopen seizoen met twintig goals als derde in het Spaanse topscorerklassement.

‘Niet alleen door hun leeftijd, maar ook door hun ervaring op het hoogste niveau zullen zij een meerwaarde zijn en meer balans brengen in onze jonge selectie. Rutger zorgt voor controle op het middenveld terwijl Diego een uitstekend neusje voor de goal heeft’, aldus Michiel Hilders, commissaris tophockey bij de Steekneuzen.

Talenten verlengen

Tevens verlengde de Amsterdamse hoofdklasser de verbintenissen met Dennis Warmerdam en Marlon Landbrug. ‘Beide spelers hebben zich geweldig ontwikkeld. Bovendien zijn het zijn jongens van de club, dus we vinden het fantastisch dat ze voor langere tijd kiezen voor Pinoké’, zo meldt Hilders. 

Pinoké nam inmiddels afscheid van de Aussies Matt Gohdes en Aran Zalewski. Zij keren om terug naar hun vaderland om zich op het WK voor te bereiden.

Bekijk hier het complete transferoverzicht van de Hoofdklasse Heren 2017/2018.


Wat vind jij? Praat mee...